Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dak-coating.be Info & advies over dakreiniging en coating van daken
Dak-coating.be

Dakgoten reinigen

Om schade of vochtproblemen aan je dak of gevel te vermijden is een correct onderhoud van je dakgoten essentieel.  Door je dakgoot regelmatig te laten reinigen voorkom je dure renovaties van het zink- of houtwerk. De meest ideale periode voor een periodiek onderhoud is na de winter wanneer alle bladeren gevallen zijn.

 

Werkwijze dakgoten legen

dakgoten legen

Dakgoten reinigen moet steeds gebeuren met de nodige voorzorgen en veiligheidsmaatregelen. Zo worden gevaarlijke situaties en beschadigingen aan de gevel vermeden. Een gespecialiseerd dakreiniger is de meest geknipte persoon om je dakgoten te reinigen. Om de prijs per lopende meter te drukken kan je er meteen ook voor kiezen om je dak, schoorsteen of andere zaken te reinigen.

 

Prijzen aanvragen bij gespecialiseerde dakreinigers

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden om jouw dak te reinigen, beschermen of te coaten? Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend offertes ontvangen van gespecialiseerde dakspecialisten actief in jouw buurt.

Deze dienst is volledig vrijblijvend. Je kan zelf prijzen, materialen en werkwijzen vergelijken zonder enige aankoopverplichting. Maximaal 3 verschillende bedrijven maken een offerte op maat op.