Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Dak-coating.be Info & advies over dakreiniging en coating van daken
Dak-coating.be

Polytuil dakplaten reinigen

Ondanks hun gladde afwerken krijgen Polytuil dakplaten ook te maken met groenaanslag. Om het vuil, algen en mos van Polytuildaken te verwijderen wordt gebruikgemaakt van een hogedrukreiniger in combinatie met een roterende spuitkop.

polytuil dak reinigen

Eens de Polytuil dakplannen gereinigd zijn kan de bedekking nabehandeld worden met een antimos product. Deze weekt alle groenaanslag los maar is niet schadelijk voor je gazon of beplanting.

 

Is een nabehandeling aangewezen?

Nadat het Polytuil dak gereinigd is kan je ervoor kiezen een extra beschermingslaag (hydrofuge) aan te brengen. Deze beschermingslaag stoot vuil en oppervlakte water af zodat het dak langer proper blijft.

Ook een kleurencoating aanbrengen is perfect mogelijk. Zo krijgt je gebouw meteen een compleet andere uitstraling. Ook het warmtecomfort kan beïnvloed worden door het type verf of kleur.

 

 

Prijzen aanvragen bij gespecialiseerde dakreinigers

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden om jouw dak te reinigen, beschermen of te coaten? Via onderstaand formulier kan je vrijblijvend offertes ontvangen van gespecialiseerde dakspecialisten actief in jouw buurt.

Deze dienst is volledig vrijblijvend. Je kan zelf prijzen, materialen en werkwijzen vergelijken zonder enige aankoopverplichting. Maximaal 3 verschillende bedrijven maken een offerte op maat op.