Gratis offerte
  • Uw dak als nieuw
  • Gratis offerte
  • Al 20 jaar actief
  • Reiniging binnen 7 werkdagen
  • UV- en IR reflecterende dakcoating
  • Keuze uit verschillende coatings
  • Minimale betreding van uw dak
  • Gebruik van eigen hoogwerker
  • VoorjaarsACTIE tot 21 juni
Ontmossen van daken

Ontmossen van daken

Vuil, mos en algen tasten uw originele dakbedekking aan. Wat voor dak u ook heeft; pannen, leien, polytuil, nagenoeg geen enkel dak ontkomt hieraan. Mos en algengroei kunnen op den lange duur waterinfiltratie veroorzaken. Dakreiniging laat men niet alleen doen vanuit esthetisch oogpunt, maar is zeer functioneel vanwege de duurzaamheid van uw dakbedekking. Ontmossen verlengt de levensduur van uw dak en verhoogt de waarde van uw eigendom. Bij verkoop van een woning kan dit een groot pluspunt zijn.

Iso A-Clean antimos van Iso Nordic Paint

Werkwijze 

Mos, vuil en algen verwijderen we met een hogedrukreiniger. De machine is voorzien van een roterende spuitkop zodat de druk wordt gespreid ter voorkoming van schade aan uw dakbedekking. Die druk is afgestemd op het type dak en de conditie daarvan. Hij bedraagt doorgaans 80 en nooit meer dan 100 bar. We maken – indien mogelijk – gebruik van een hoogwerker of nokkenladders, zodat lopen op uw dak wordt beperkt. Vervolgens spuiten we het dak in met A-Clean anti-mos (van het Scandinavische huis dat ook ClimateCooler™ en HydroBlock WB™ produceert). Een milieuvriendelijke mosdoder die microscopisch kleine deeltjes verwijdert. De mosdoder is een professionele en zeer krachtige oplossing voor radicale verdelging van groene aanslag (mos- en algengroei). Het is onschadelijk voor (gewortelde) planten en gazon. Ook dakgoten worden geleegd en gevels worden ontdaan van het losgekomen dakvuil. Een uitgebreide uiteenzetting van onze manier van werken, geven we u graag tijdens een persoonlijk onderhoud en in onze gratis offerte. 

Volgende optionele bewerkingen

Het dak kan na ontmossing gehydrofobeerd of gecoat worden. Met uitzondering van natuurleien daken; die kunnen alleen ontmost en gehydrofobeerd worden. 

Hydrofoberen

Wanneer we het dak hydrofoberen wordt het oppervlak water- en vuilafstotend gemaakt waarbij het vochttransport naar buiten toe niet wordt verhinderd.

Coaten 

Wanneer we het dak coaten, brengen we een volledig nieuwe beschermlaag aan in kleur. Afhankelijk van het type verf waarvoor u opteert, kunt u kiezen uit een aantal basiskleuren of nagenoeg alle RAL-kleuren. Uw dak krijgt dan letterlijk en figuurlijk een persoonlijk tintje. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Voorbeelden

Klik op de foto's om te vergroten
Woning voor reiniging_EL Woning na reiniging_EL Woning voor reiniging_EB Detail-aanzicht voor reiniging_EB Tijdens reiniging gebruik gemaakt van stelling_EB Woning na reiniging dak en oprit_EB Detailopname tijdens dakreiniging_BA34 Dak na reiniging_BA34

Deel deze pagina


* Vanaf 15/08 einde-seizoen-ACTIE vraag NU uw GRATIS offerte * eigen HOOGwerker *